Författare Ämne: Hjälten Julian Assange nu fri från Vasallstaten Sverige  (läst 1060 gånger)

Inloggad Unmanipulatable

 • Guldmedlem
 • *****
 • Antal inlägg: 727
 • Affärsomdömen: 2
Hjälten Julian Assange nu fri från Vasallstaten Sverige
« skrivet: fredag 19, maj 2017, 12:30:44 »
Grattis till Hjälten Julian Assange som nu är fri från vasallstaten konungariket Sverige och dess hantlangare Marianne Ny.
Han är dock inte fri från USA och globalisterna mot vilka han utgör ett hot då han har en framträdande roll i Wikileaks som han har grundat. Information och kunskap  är makt och makteliten vill gärna behålla sin makt. Ett välinformerat folk är svårare att manipulera.
Assange är inte äldre än att han precis hann existera under den tid då de (inte tillräckligt) berömda orden yttrades av Nixon  om att guldmynfoten tillfälligt ska suspenderas (1971) Han är dock redan vithårig. Han har bestulits på många år av sitt liv. Det har säkert tagit hårt på honom.
Sedan har ju Bradley/Chelsea Manning också frisläppts. En av de få saker som Obama gjorde rätt.http://www.zerohedge.com/news/2017-05-19/swedish-prosecutors-end-rape-investigation-against-julian-assange

http://www.friatider.se/f-runders-kningen-mot-julian-assange-l-ggs-ned

Förundersökningen mot Julian Assange läggs ned – men brittisk polis hotar gripa honom
Publicerad 19 maj 2017 kl 11.17

Lag & Rätt. Förundersökningen mot Wikileaksgrundaren Julian Assange läggs ned. Det meddelar åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande på sin hemsida på fredagsförmiddagen. Enligt Assange advokat Per E Samuelsson innebär det att han är fri att lämna Ecuadors ambassad i London, där han suttit i husarrest i flera år. Men London-polisen hotar ändå gripa honom, enligt SVT.


Julian Assange har suttit instängd på Ecuadors ambassad i London i fem år och varit häktad i sin frånvaro av Stockholms tingsrätt sedan 2010 misstänkt för våldtäkt av en svensk feminist.

Nu läggs utredningen ned, uppger åklagarmyndigheten i sitt pressmeddelande.

Det anses inte längre proportionerligt att upprätthålla beslutet om häktning eller att vidhålla den europeiska arresteringsordern mot Assange, påpekar överåklagare Marianne Ny.

"Med hänsyn till att alla möjligheter att driva utredningen framåt nu är uttömda framstår det – mot bakgrund av de hållpunkter som Högsta domstolen lämnat för bedömningen av proportionaliteten i en utevarohäktning – inte längre som proportionerligt att upprätthålla beslutet om häktning av Julian Assange i hans frånvaro och att vidhålla den europeiska arresteringsordern", skriver Marianne Ny i sin underrättelse till tingsrätten.

Efter beslutet har åklagarmyndighetens hemsida blivit överbelastad och vid 11.20-tiden gick den inte längre att nå. "504 - Gateway Timeout", stod det i ett felmeddelande på aklagare.se.

– Det är en total seger för Julian Assange. Han är fri att lämna ambassaden när han vill. Vi har vunnit Assange-målet, säger Julian Assanges svenska advokat Per E Samuelsson till Ekot.

"Serious, Oh My God", ska Assange ha skrivit i ett sms till sin advokat.

Men den brittiska polisen har meddelat att Julian Assange ändå kommer att gripas om han lämnar Ecuadors ambassad, skriver SVT.

– Jag tror att det här med Storbritannien kommer lösa sig. Men USA fortsätter ju jaga honom, säger Per E Samuelsson till SVT Nyheter.

Julian Assange uppges vara glad och lättad men kritisk över att ärendet pågått under så här lång tid. 2014 kritiserade Svea hovrätt Marianne Ny för att hon inte gjort tillräckligt för att driva förundersökningen mot Assange framåt. Wikileaksgrundaren förhördes på Ecuadors ambassad först i november 2016. Sex månader senare och sju år efter att brottsanklagelserna uppkom, läggs alltså utredningen ned.

I februari i år skrev den före detta åklagaren Rolf Hillegren i en artikel på Dagens Juridik att fallet mot Assange är ett "solklart avskrivningsärende" som borde lagts ned redan i början.

Efter beslutet att lägga ned utredningen har Julian Assange publicerat en bild på sig själv på Twitter, där han ser väldigt glad ut.

Utloggad ManoleteSTHLM

 • Palladiummedlem
 • ****
 • Antal inlägg: 435
 • Affärsomdömen: 12
SV: Hjälten Julian Assange nu fri från Vasallstaten Sverige
« Svar #1 skrivet: fredag 19, maj 2017, 18:24:21 »
Goda nyheter. Förmodligen rena falsarierna från början för att tysta Assange. Skäms över Sveriges bedrägliga undergivande beteende i frågan. Och så röstade vi nyligen in Saudi Arabien i FNs kvinnokommission...

Inloggad Unmanipulatable

 • Guldmedlem
 • *****
 • Antal inlägg: 727
 • Affärsomdömen: 2
SV: Hjälten Julian Assange nu fri från Vasallstaten Sverige
« Svar #2 skrivet: fredag 19, maj 2017, 22:09:56 »
ManoleteSTHLM har rätt! Självklart handlar detta inte om ifall denne man gjort sönder en kondom eller inte utan det är de stora pojkarna vilka är större  pojkar tillochmed än Marianne ny som styr.

Ja "Saudi-gate" visar hur vasall-Sverige fungerar. Saudi köper ju våra vapen som direkt eller i senare led används mot människor för att "stimulera" vår ekonomi med flera migranter. Såg på filmer att Assange varit vithårig redan innan Marianne Ny låste in honom i 5 år eller så var han väldigt blond :)
 Större kappvändare än Trump får man ju leta efter så bland annat därför ska det bli intressant att vad som följer. SaudiArabien, gör de något bra för sina oljepengar ?
Lite allmänna halvfilosofiska funderingar....

Halshuggningar, arkebuseringar.   Vill man åka dit och besöka vissa platser så har de inte religionsfrihet och "man" får inte beträda vissa områden.  I Sverige funkar det lite tvärtom för den inhemska befolkningen.....

 Saudi ger meningslösa passuppjobb åt  gästarbetare. Filippiner , Nepaleser mfl får jobba ihjäl sig.  Hörde att Saudi inte var så bussiga mot Jemen med sina svenska vapen ?
Grannen Qatar ligger bakom Al Jazira. De  bygger ju även magnifika kulturbyggnader i Malmö.Det var ju snällt. Så nu måste VI vara snälla.  Tänkte skriva något om Jens Orbacks kommentar oxå men jag gjorde inte det :)

Jag tror att marknadsekonomi när den fungerar driver utveckling och lyhördhet framåt.Hur man kan bete sig..hur man bidrar med något som andra efterfrågar.   Om Saudiaraber mfl obs mfl..bara ett exempel nu....;  säljer sin olja pga att makteliten styr och ställer o hindrar saker som ska göra att vi kan klara oss utan olja och skapar sådant som petrodollar och liknande då är det inga fria marknader.

Jag tror att när människor får pengar på annat sätt än att det är opåtvingat och genom samspel av fria människor.. då kommer dessa pengar ofta att användas destruktivt. Dessa människor har inte behövt anpassa sig på annat än att tex släppa på oljan som funnits där långt innan de var födda och vars existens inte är deras förtjänst...

Egentligen borde man försöka sluta använda olja ..för att inte gynna detta..    Eller bara köpa rysk olja..skämt åsido. :)  Det händer ju faktiskt något nu och det finns ju både exempel på hur man verkar vilja komma bort från fossilt bränsle samtidigt som man vill behålla det som drivmedel i ekonomin för att makteliten ska tjäna på det.. Miljöskatterna vill de ju inte bli av med.. Det är ju en kassako.
Vi ser ju nu hur el-oligarkerna (El)igarkerna :) och politikerna bäddar för att elpriserna kommer att skjuta i höjden i samband med att elbilar får större marknadsandelar.
Egen produktion av el..hur ska de komma åt det?   Kanske benämns man som något obskyrt i framtiden om man producerar egen el.  De måste ju hitta på något sätt hindra oss från att ta sig ifrån slaveriet. Människor som klarar sig själva och är oberoende hotar makteliten och dess försörjning.


 Guld & Silverpriser

Senaste Inlägg

Diskussion om Bitcoin by I_am_mine
Idag kl. 15:27

Vilken månad har lägst silver pris? by Thornado
Idag kl. 14:14

Säljes : Världens vackraste guldmynt? 2 st 20$ St Gaudens guldmynt (Sänkt pris!) by mega_n
Igår kl. 10:01

Ny medlem by guldbob
Igår kl. 08:41

KÖPES svensktguld 2000kr by kristensson
onsdag 13, december 2017, 20:15:16

[Säljes] Diverse silver. by Krugerangel
onsdag 13, december 2017, 09:12:45

[Köpes] Guldtacka 100g(även 250g ). by jumu
tisdag 12, december 2017, 14:24:30

Banken blir otillgänglig. by Krugerangel
tisdag 12, december 2017, 11:39:54

Ny medlem (Luger) by Prolantie
tisdag 12, december 2017, 08:33:59

Ny medlem by Prolantie
tisdag 12, december 2017, 08:32:34

Ruthenium och andra udda värdemetaller by sff123
måndag 11, december 2017, 23:14:32

Queens beast unicorn by I_am_mine
måndag 11, december 2017, 13:33:30

Guld och silver köpes skåne by Morgan
måndag 11, december 2017, 10:45:38

Kookaburror köpes 1990-2017 by Krugerangel
söndag 10, december 2017, 14:00:33

[Avslutad] 17 x Koala 1 Oz silver by Krugerangel
lördag 09, december 2017, 21:33:12