Författare Ämne: Peter Schiff  (läst 63709 gånger)

Utloggad Unmanipulatable

  • Guldmedlem
  • *****
  • Antal inlägg: 814
  • Affärsomdömen: 4
SV: Peter Schiff
« Svar #105 skrivet: onsdag 01, juli 2020, 17:08:30 »
Mät börsindex i guld istället för i "the fed´s funny money" (i US-$) tycker Peter Schiff.

"Framgångarna" på Dow, Nasdaq, and S&P index bleknar i jämförelse med guldaktiernas utveckling.
Dow Jones låg på 40 uns guld år 2000. 
"The Dow"  låg på   7,5 ounce 2009
Var är vi nu (dow jones) ? De säger ju börsen går fantastiskt ?
På 14,5 uns guld! Troligen som kommer snart en ny botten som ligger under 7,5 uns för Dow Jones.
Det lilla "rallyt" i nominella dollar-termer...vad beror det på ? Det beror på att centralbanken har inflaterat bubblan.

Schiff berömde Tucker Carlsson för att han säger sanningen om saker och ting och avslöjar allt nonsens från Black Lives Matter.  Schiff frågar sig hur länge det dröjer innan han själv också blir portad från media och hur starkt trycket är på Fox att dumpa Tucker Carlson. Peter förklarade mycket besviket att hans vän Stefan Molyneaux blivit avstängd från youtube för att han tagit upp känsliga tabubelagda frågor. Youtube som ägs av Google böjde sig för den politiska korrektheten och tog bort Stefan Molyneux från plattformen.  Schiff säger att om youtube dödar honom så ska han leva vidare på Schiffradio och på andra ställen då han har tagit säkerhetskopior av sina alster som ligger på tuben.

Jerome Powell (fed chairman) säger att svartas allmänt svagare situation finansiellt beror på rasism.  Men Bankerna nekar i förekommande fall lån till svarta av samma anledning som de nekar vita människor enligt Schiff. Schiff tycker att Powell är svag som inte klarar att säga sanningen. Han vågar inte stå för den.   Schiff tänker att de som nekas lån som de inte bedöms kunna bära ska vara glada att de inte får dessa lån och han är rädd att Powells uttalande leder till mer generös kreditgivning till folk som inte är kreditvärdiga.

Schiff är mycket tveksam till om Donald Trump kan vinna i det kommande valet. Trump har agerat uppgivet nästan som han inte tror sig kunna vinna enligt Schiff.
Federal reserve och politikerna kan inte rädda oss...De betraktas som brandmän som släcker branden.. 

Men det de gör är att försöka släcka den brand som de själva har startat... och de gör det med bensin.. Det enda som händer är att de gör allting värre...
Jag som är jude har själv anklagats för att vara en anhängare av vit makt. Hur skulle jag kunna vara "a white supremacist yet be a jew at the same time".

Wodrow Wilson ska ha varit rasist enligt Black Lives Matter och hans minnne ska raderas... Peter Schiff säger ; bra....då kan inkomstskatten och federal reserve upphöra att existera eftersom det är rasistiskt med centralbank och inkomstskatt. Då kan jag stödja BLM för första gången, säger han skämtsamt.

Schiff talade om vita privilegier och refererade något han läst på Zerohedge om dollarprivilegier av Mark Jeftovic.

Vita privilegier är mindre relevanta än dollar-privilegiet.   Alla (som har us-dollar) oavsett ras har haft förmånen att kunna konsumera utan producera. Att låna utan att spara. Detta kommer att upphöra och det kommer att hända när dollarn förlorar sin status som världsvaluta/handelsvaluta/reservvaluta.

Schiff tycker att coronamaskerna klär kongressen och federal reserves män.  De är skurkar och de passar bra att vara maskerade eftersom det är de som rånar oss.
Schiff säger att hans kanal nu kanske kommer att stängas eftersom han nu har retat upp Black Lives Matter... Men han har gjort säkerhetskopior på sina videor och man kan lyssna på honom på Schiffradio.

Min kommentar..   ekonomisk kommunism och socialism som har syftet att koncentrera makten till några få människor i världen har bytts eller kompletterats med globalismen och kulturmarxismen som huvudinstrument för samma syfte.

Vart tog klimatet vägen ?   Var är Greta ? Covid-19, börjar det förlora sin glans nu? Måste coronan kombineras med senaste nyheter och förhållningsregler från Black Lives Matter-regimen?
"Defund the police"? Vem hade ens tänkt tanken för några veckor sedan... Coca Cola och Starbucks ropar på mera censur på facebook. Pang i Bygget ska bort, statyer rivs, historia raderas ut. Alexander Bard mobbas ut av media för att han säger att det är läge att skaffa jobb och sluta gnälla och  gå på bidrag. 

Vilket skådespel de regisserar för oss! Tänk att det går så fort för den globala eliten att implementera sina nya förklädda projekt i världen. Räddningspaketens pengatryckande och tillgångsköp galopperar i detta nu applåderat av alla politiska läger.  Spännande att beskåda på  samma sätt som en tågolycka drar till sig blickar...Fruktansvärt och otäckt men intressant.

Det som retar mig är alla som spelar med. Kanske ska man investera i knäskydd för att sälja... vid sidan av guldförvärv?  Fy f-n för medlöpare. De är den stora och nödvändiga massan som ger eliten det stöd som de behöver för att behålla makten.


http://www.zerohedge.com/political/you-want-talk-privilege-ok-lets-talk-privilege


 

Guld & Silverpriser

Senaste Inlägg

Säljes svenska silver medaljer för spot. by Salbazios
Igår kl. 23:29

16 Psyche by 9darter
Igår kl. 21:12

[SÄLJES] Kanadensiska Wild Life 1oz och Walking Liberty 1/10oz by Silversamlare
Igår kl. 15:01

Den STORA (enda) tråden för kommentarer angående guldspot. by JL_GBG
Igår kl. 14:59

Den STORA (enda) tråden för kommentarer angående silverspot by snus
Igår kl. 14:43

[SÄLJES] SWEA 2013/2014/2015 by Silversamlare
Igår kl. 14:00

[Säljes] SLUT FÖR TILLFÄLLET. Banköverföring, Swish, Kontant* by Cyberdyne
tisdag 11, augusti 2020, 22:02:00

ny medlem (Vedbaronen) by Morgan
måndag 10, augusti 2020, 19:25:51

Ny idag (Freke) by Morgan
måndag 10, augusti 2020, 19:25:21

Ny medlem (Loka89) by cyber
måndag 10, augusti 2020, 19:19:00

Ny här (Lofrans) by silverhamstern
måndag 10, augusti 2020, 19:10:07

Oseriösa säljare på Tradera. by haberdasher
måndag 10, augusti 2020, 15:39:20

Proof Silver Panda 2017 150g by Kalle4001
måndag 10, augusti 2020, 14:38:51

PAUSAD! 50 kr silvermynt säljes för 1% under spot, i poster om 40st mynt (1kg). by Lanne
söndag 09, augusti 2020, 22:10:27

The Destruction Of Paper Currency by haberdasher
lördag 08, augusti 2020, 13:38:16